En bra restaurangupplevelse

En bra restaurangupplevelse

God morgon, god morgon! Hoppas att du har fått en bra start på den här dagen och ser fram emot dagens inlägg. Min tanke med dagens inlägg är att berätta för er om en riktigt bra upplevelse jag hade på en restaurang i Vetlanda. Restaurangen heter Matverket Bistro, en restaurang som jag för första gången besökte för ett tag sedan.

I vanliga fall brukar jag inte äta på restaurang, det är egentligen bara något jag gör om man ska fira någonting. För några veckor sedan kände jag för att lyxa till det lite extra och ta med min pojkvän ut på restaurang och äta. Vi gick då till en restaurang i Vetlanda som heter Matverket Bistro, ingen av oss hade varit där tidigare men vi ville gärna prova deras mat då vi har hört mycket bra om dem sedan tidigare. Med tanke på att vi aldrig hade varit där visste vi inte vad vi skulle förvänta oss, det slutade med att vi blev riktigt positivt överraskade båda två. Direkt när vi kom dit blev vi välkomnade av trevlig personal, under hela besöket fick vi riktigt bra kundservice. Utöver deras fantastiska service fick vi dessutom otroligt god mat att avnjuta, det blev verkligen lyxigt när vi fick äta så pass god mat. Efter vårt besök hade vi ingenting att klaga över, besöket hade inte kunnat bli bättre. Eftersom vår upplevelse var så bra kommer vi definitivt besöka dem igen i framtiden när vi känner för att lyxa till det genom att äta ute på restaurang. Dessutom kan jag passa på att tipsa er om denna restaurang i Vetlanda, vill ni ha god mat och en överlag trevlig upplevelse tycker jag verkligen att det är till dem ni ska gå. Det var allt jag hade att dela med mig av för idag, jag hoppas att ni har gillat dagens inlägg. Ha nu en fortsatt bra dag så hörs vi i nästa inlägg igen.


Kommentarer är stängda.