En eftermiddag på restaurang

En eftermiddag på restaurang

Hejsan alla läsare! Det är första måndagen efter semestern, mer än så behöver jag egentligen inte säga. Att hitta någon form av motivation eller inspiration känns i dagsläget som en omöjlighet, men det är väl bara att tugga på så gott det går. Apropå tugga, så ska jag i eftermiddag bege mig till en restaurang i närheten av Örnsköldsvik. Det är nog denna dagens enda ljuspunkt, för just nu känner jag mig riktigt seg. Så här brukar det dock vara när man har varit ledig i några veckor och jag är inte ensam om att ha samma känsla här på kontoret. Mina kollegor känner precis samma sak och även chefen ser lite extra trött idag, även om han alltid är glad. Det är jag och några arbetskamrater som ska käka på restaurang i eftermiddag och jag tror att det kan vara ganska viktigt att göra något kul efter så många veckors frånvaro från arbete. När man är seg och inte riktigt har någon motivation så tror jag det är viktigt att man fortsätter hitta på saker så som man har gjort under semestern, det kan räcka med något så simpelt som ett besök på restaurang med några vänner. Att återfå den där gemenskapen som vanligtvis finns på en arbetsplats tror jag är otroligt viktigt. På något sätt blir det enklare att gå till jobbet och umgås med sina kollegor samtidigt som man arbetar. Redan innan vi gick på semester så bokade vi in den här eftermiddagen och det tror jag var ett riktigt bra val som vi har gjort. Antagligen så kommer vi sitta där ett bra tag, jag hoppas åtminstone det. Nu måste jag dock försöka få någonting gjort så att tiden också går lite fortare. Jag önskar er en fortsatt trevlig dag, nu tar vi oss igenom de sista timmarna.  


Kommentarer är stängda.