Mitt intresse för mat

Mitt intresse för mat

Godmorgon bloggen! Nu äntligen är det min tur att gå på semester och även om det kanske inte är alla av mina nära och kära som fortfarande har semester så känns det otroligt skönt att kunna se framemot lite ledighet. Tanken var att jag inte skulle jobba idag men vi hade ett inbokat möte så det är var inte särskilt mycket jag kunde göra åt det. Måndag på jobbat innebär dock catering så jag får i mig en riktigt fin lunch från en restaurang i Lund innan jag går på ledighet. Som några av er kanske redan vet så är jag en stor fantast av matlagning och framförallt det sydeuropeiska köket med mycket ostar och gott kött. Så när det kommer till catering och den typen av servering så är jag är det vid brickan med chark som jag plockar mest mat. Egentligen vet jag inte varifrån mitt matintresse kommer ifrån, jag har inget påbrå från något sydeuropeiskt land och mina föräldrar har aldrig varit några mästare i köket. Visst kan dom laga goda mat men de har inte riktigt något intresse för det utan det var mest något som snabbt och enkelt som serverades till middag under min uppväxt. Jag är däremot glad över att jag lyckades hitta det här intresset och det är alltid en fördel att tycka det är kul att laga mat, speciellt med tanke på att man står där i köket en gång om dagen. Sen är det väl kanske inte själva matlagningen som är min favoritdel utan det är snarare att upptäcka nya råvaror och testa olika smaker som jag tycker om. Allt det här snacket om mat har fått mig lite hungrig nu så det är nog dags att avsluta och förbereda mig inför mötet, sen är det catering och semester på schemat. Ha en fin dag! 


Kommentarer är stängda.