Nu ska vi äta frukost

Nu ska vi äta frukost

Hejsan hoppsan bloggen! Jag befinner mig fortfarande på resande fot och nu har vi anlänt till Båstad, en fin liten ort på västkusten. Det är faktiskt första gången som jag är i Båstad och jag måste säga att det hittills efter bara en dag har lämnat ett väldigt positivt intryck. Vi har inte gjort så mycket egentligen, utan vi var ganska trötta när vi kom hit igår kväll så det blev sängen relativt tidigt. Nu känner vi oss dock redigt utvilade och är på jakt efter ett café för att käka lite frukost, sen får vi se vad dagen erbjuder. Vi har hyrt en stuga mitt centrum och har bara några hundra meter ner till havet så jag räknar nog med att det blir några timmar på stranden idag. Här ska vi stanna i ett par dagar till och sen får vi se vart det bär av, men just nu är det bara fullt fokus på Båstad och på att hitta ett café så vi kan få äta. Jag var vrålhungrig redan igår när jag gick och la mig så det känns verkligen som att det behövs mat innan jag säckar ihop totalt nu. Vi skulle egentligen åkt och handlat igår innan vi åkte till stugan men det blev inte riktigt så, vi blev lite sena och kände att det var bättre att handla idag istället. Dock så var det ingen av oss som var särskilt sugen på att åka iväg till matbutiken utan vi ville uppleva vad som fanns att erbjuda här. Förhoppningsvis hittar vi ett café med fin utsikt och en uteservering så vi kan få käka frukost i solen. Det ser ut som att vi kommer få riktigt schysst väder under de dagarna som vi ska vara här, så vi ska försöka vara utomhus så mycket som möjligt.  


Kommentarer är stängda.