Restaurang idag igen

Restaurang idag igen

Godmorgon bloggen! Onsdag och snart är halva veckan gjord, för mig känns detta väldigt skönt med tanke på att det är första veckan efter semestern. Även om man har haft gott om tid på sig att vila så har jag ändå varit lite extra seg de inledande dagarna, men förhoppningsvis blir det bättre. Det märks ganska tydligt att rutinerna saknas, jag har inte lagat matlåda en enda gång utan har varit ute på restaurang hela veckan. I fyra veckor har jag inte behövt tänka på matlådor, så det är väl det jag får skylla på. Sen är det klart att under semestern har det blivit väldigt mycket grillat och ska jag vara helt ärlig så är inte den typen av mat någon höjdare att ha som matlåda. Jag trivs dock ganska bra med att käka mina luncher på restaurang och det blir lite av något man ser fram emot, vilket verkligen kan behövas första veckan. Det kanske inte är så ekonomiskt men just den här veckan anser jag att det definitivt är värt dom pengarna. Jag har försökt att välja lite nyttigare alternativ nu när jag har varit på restaurang, för några nyttigheter blev det knappast på semestern om man säger så. När det är ledigt då vill man kunna njuta av lite onyttigheter och inte behöva tänka så mycket på vad man käkar, men nu när jag är tillbaka i vardagslivet igen så får jag försöka finna formen. Jag har ännu inte bestämt mig vilken restaurang i Farsta jag ska välja, det finns några stycken, men problemet är att jag inte riktigt vet vad för typ av käk som jag är sugen på. Det är något jag får fundera på här i min ensamhet vid skrivbordet. Jag önskar er alla en fantastisk dag och glöm inte att hålla utkik här på bloggen för nya spännande inlägg.  


Kommentarer är stängda.