En fin lunch ute på restaurang

En fin lunch ute på restaurang

Morsning korsning bloggen! Måndag morgon och det känns verkligen som en tuff start på denna vecka, men det är bara kämpa på och hoppas på att det vänder snart! Jag har åtminstone någonting att se framemot, en lunch ute på restaurang i Växjö. Ambitionen att laga matlådor igår fanns inte riktigt där, så därför får jag starta veckan med lite gott käk från någon restaurang. Måndagen är faktiskt en dag då jag känner att det kan vara värt att käka ute på restaurang. Det är oftast lite extra tungt att jobba på måndagar och då kan det behövas lite tricks för att göra den dagen enklare. Vad det blir för käk vet jag inte riktigt än men jag är ganska sugen på thaimat. Det är en personlig favorit och det är också sådan mat som inte gör att man blir supertrött efteråt. Om jag skulle slänga i mig en pizza till exempel så är det knappt att jag orkar röra på mig efteråt, då blir jag helt sänkt och resten av arbetsdagen hade varit riktigt tung. Förhoppningsvis får jag med mig någon kollega ut på lunch med, det är nästan alltid någon här på kontoret som brukar vilja gå ut och käka. Eftersom att jag är ganska ny i Växjö så har jag inte särskilt bra koll på restauranger eller liknande utan jag befinner mig i en fas nu där det bara är att testa massa olika ställen och se om man hittar några guldkorn. Jag har ännu inte testat någon restaurang som serverar thaimat så det blir spännande att se vad Växjö har att erbjuda när det kommer till den delen. Nu vill jag önska er en fantastiskt fin dag, glöm inte att hålla utkik efter fler inlägg här på bloggen! Ha det gott, så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.