En smaklig måltid

En smaklig måltid

Hallå där bloggen! Jag misstänker att jag inte är den enda som precis kommit tillbaka efter några veckors ledighet, industrisemestern är över och det är tillbaka på jobbet som gäller. Mina förberedelser för detta har inte varit något vidare, jag kom till jobbet idag utan någon form av matlåda och ska jag vara helt ärlig så känner jag inte någon motivation för att idag laga någon mat. Det blev lunch på restaurang tidigare idag och frågan är om det inte också blir middag från en restaurang också, som det känns i dagsläget så tror jag nog att utfallet blir så. Jag är visserligen en person som tycker väldigt mycket om att käka på restaurang men samtidigt försöker jag ta med mig matlåda så ofta det går. Matlagning är något som ligger mig varmt om hjärtat och framförallt bra mat. För mig är inte bra mat och god mat det samma. Pizza är god mat men det är inte någon vidare bra mat, jag kan absolut uppskatta god mat men det är vid bra mat som mitt intresse ligger. När jag ska laga mat så försöker jag alltid att laga bra, det ska vara bra kött med bra tillbehör. Allt som oftast är det likadant när jag sätter mig på en restaurang för att avnjuta en måltid, då är jag ute efter kvalitet. Vill jag bara ha något som är gott så kan jag gå till ett snabbmatställe och det gör jag emellanåt också. Till lunch idag blev det vad jag skulle kalla bra mat och det var faktiskt väldigt skönt att få komma bort från jobbet en stund för att avnjuta en smaklig måltid. Vi får se vad det blir i kväll, jag är ganska säker på att det iallafall blir någonting som inte jag har lagat. Ha en fin dag!  


Kommentarer är stängda.